Capella de Hospital Sant Joan de Déu

Projecte Capella HSJD

Il.luminar amb llum natural

L'objectiu d'aquest treball és donar-li a l'espai interior el significat espiritual de la llum natural.

Per a aquest projecte, era molt important que el visitant trobi un espai de calma, que li permeti reflexionar per poder sentir-se espiritualment a prop de Déu.

La sala centra la seva atenció en la vidriera de l'altar que està il·luminada amb una llum indirecta que simula la llum solar. Les parets de la sala estan recobertes amb lames de fusta i compten amb la integració d'il·luminació LED RGB que aconsegueixen un efecte lineal i uniforme, aportant una atmosfera equilibrada i decorativa alhora , amb bandes de color a la sala.

La il·luminació oculta ha estat un recurs emprat per engrandir l'espai i gràcies a la regulació mitjançant el sistema CASAMBi, és fàcilment regulable a mida de les necessitats del servei de la Capella.